петак, 25. новембар 2022.

Deveti rođendan

25. novembra 2013. godine startovao je ovaj blog. Svašta se od tada do danas dešavalo u Humskoj - teranje najtrofejnijeg trenera u istoriji kluba, trovanje igrača na Kupu u Nišu, menjali su se predsednici, treneri i igrači, bilo je sezona bez ijednog trofeja, sezona bez gledalaca zbog korone, bilo je i onih prekinutih kada je izgledalo da ćemo uzeti sve...Bilo je svega, ali samo se jedno nije  promenilo - podrška!  Svih ovih godina, klub je bio najgledaniji u svakom takmičenju u kom je učestvovao - od domaće lige do ABA, preko košarkaške Lige šampiona, Evrokupa, i evo danas u Evroligi. Nema to svako. U stvari, nema niko. 

I ovaj blog(ić) je samo jedan deo te podrške onima koji igraju u svetom dresu ili su deo stručnog štaba, bez obzira na rezultate ili plasman na tabeli. Stigne se da se isprati svaka utakmica uživo na našem terenu, kao i one na strani, kraj malih ekrana, čak i kada se bilo 10.000km daleko. I tako će ostati sve dok bude kucalo srce moje za crno-bele boje. Za ovaj rođendan nije bilo organizovane proslave uz prisustvo bivših i sadašnjih igrača, kao na nekim prethodnim. To sam ostavio za naredni, jubilarni. Možda naš trener do tada uzme i 10-u EL titulu, pa slavlje bude dvostruko. Ovaj put nema ni torte, jbg, štedi sa za člansku kartu kluba.

Hvala crno-belom bratu Šoneu, već 3 godine uredniku kolumne QQ ćoše bez Toše na blogu, na sjajnim tekstovima i saradnji. Nema mnogo tako dobrih autora koji pišu hrabro, bez spuštenog garda...


Hvala svima koji svraćaju na ovo mesto, - često ili ponekad, iz svih krajeva sveta - nadam se da vam je zanimljivo kao što je meni svih proteklih godina. Viđamo se i dalje na ovoj adresi, ali i u hali, što je mnogo bitnije.

                                                                              


Нема коментара:

Постави коментар