субота, 25. новембар 2023.

Decenija bloga


Na današnji dan pre tačno 10 godina "rodio" se ovaj blog. U njegovoj prvoj godini igrali smo Evroligu, a zatim i košarkašku Ligu šampiona i Evrokup, da bi se prošle sezone ponovo vratili tamo gde nam je i mesto. Blog je rastao i "učio da hoda" u ne baš lepim godinama za KKP - vlast je oterala najtrofejnijeg trenera u istoriji našeg kluba, bili smo na dnu Jadrana, a čak su nam trovali trenera i igrače kako se ne bi osvojio ni neki "manje bitan" trofej. Igrači su dolazili i odlazili, jedni tužili klub, a drugi opraštali dugovanja, menjali su se treneri i funkcioneri, bilo je važnih pobeda, ali i bolnih poraza...Svašta se dešavalo u protekloj deceniji, a na ovoj stranici ste mogli sve to da ispratite. Kao i sve utakmice našeg kluba, svaku vest i intervju igrača. A videćete i šta su neki od njih rekli povodom godišnjice bloga...


Kako je vreme prolazilo razvijao se i blog, pa ste ovde mogli da čitate i neke intervjue koje su dali igrači i navijači specijalno za ovu stranicu. Kolumna crno-belog brata QQ-a pojavila se par dana pre 6.rođendana i obogatila je ovo mesto sjajnim pričama, a tradicionalno, na kraju svake sezone ovde ste mogli i da pročitate i njenu rekapitulaciju, kao i da se podsetite najboljih poteza naših igrača. 

Blog sam pokrenuo kako bih mogao da komentarišem sve utakmice i vesti iz voljenog kluba, a sve to uglavnom uz pomoć slika i gifova. Onako, na jedan opušten način, uz malo ozbiljnosti, a više sarkazma. Neki bi čak rekli i humora.


Bilo je i raznih miniranja, ne samo kluba već i ovog bloga, pa su tako prve 2 godine nestale iz arhive, a sa njima i par hiljada objava i gifova. Ali ni to nije sprečilo da se nastavi sa praćenjem svih dešavanja u klubu i naših mečeva. Sve to su posetioci bloga mogli da isprate ovde, a njih je bilo iz raznih krajeva sveta, tačnije 160 zemalja, za sada. Hvala svima koji svraćaju redovno ili povremeno, nadam se da ćete to činiti i u budućnosti, čak i ako ne osvojimo EL u maju naredne godine u Berlinu, što bi bila prava senzacija. 


Do pre nešto više od 5 godina, blog je imao i Twitter nalog koji je ugašen, a na ostalim društvenim mrežama nikad nije ni postojao. Blog nije komercijalan, na ovoj stranici ne iskaču reklame sa svih strana.i tako će ostati dokle god jednog dana ne ode u penziju. Za ovih 10 godina osvajali smo trofeje u svakom domaćem i regionalnom takmičenju (1 prvenstvo Srbije, 3 Kupa, 1 ABA ligu i 1 Superkup), osim u nekom evropskom, a uveren sam da će se i to uskoro desiti. Volite Partizan i dalje, ne zato što je najbolji i najveći već zato što je poseban u svakom smislu. A navratite nekad i ovde, čisto da saznate šta to ima novo u našem Partizanu.


Нема коментара:

Постави коментар