уторак, 15. децембар 2020.

Burg - Partizan 73-71

Izgubismo...


Naravno da smo opet igrali utakmicu sa neizvesnom završnicom i naravno da smo opet uprskali. Šta vredi što smo imali čak 15 skokova više kad smo izgubili uz zvuk sirene nakon njihove uhvaćene lopte u napadu. Taj poslednji skok Burga poništio je svih naših 41. Ni kontrola rezultata tokom većine meča, ni dvocifrena prednost početkom 2/4 (21-31), ni podatak da je Mika ubacio trojku, nisu nam bili dovoljni za pobedu, iako domaćin nije bio raspoložen kao pre mesec i po dana na našem terenu. Mnogo izgubljenih lopti i loših rešenja u završnicama napada koštala su nas večeras važnog trijumfa pa ćemo morati da se zadovoljimo četvrtom pozicijom, a poslednja utakmica u Veneciji biće revijalnog karaktera. Gorda sve gori, kako u šutu tako i u organizaciji igre, nema više ni onih njegovih akcija sa Mozlijem iz prošle sezone koja su se završavala zakucavanjem našeg centra. Markus premalo u igri, uz samo dva šuta za 3, a Ogi još nema ono samopouzdanje koje je imao pre povrede. Od Kodija nikad ne znaš šta će uraditi, ali je sigurno da neće pokazati nikakvu reakciju na svoj koš/promašaj, ili bilo šta da se vidi da mu je stalo da njegova ekipa dobije utakmicu. Premalo je Rašina želja kad ga niko ne prati u tome. Šteta. Ubica nije putovao na ovo gostovanje, bar na klupi da je bio doneo bi više energije ekipi nego neki igrači na terenu.
U subotu nas očekuje Krka u Novom Mestu, valjda ćemo taj duel ispratiti bez povišenog pritiska i slomljenog daljinskog upravljača. Volim Partizan!


Partizan: Mika 7, Miller-McIntyre 11, Zagorac 6, Paige 7, Dangubić 5, Gordić 2, Jaramaz 7, N.Janković 6, Thomas 15, Trifunović 3, Mosley 2.

Нема коментара:

Постави коментар