субота, 14. октобар 2017.

Zadar - Partizan 97-104

Pobedismo...


NBA utakmica u Zadru i neverovatan šuterski dan Vanje Marinkovića! Pogađao je mladi šuter crno-belih iz svih pozicija, dovodio domaće igrače i publiku do očaja a trojka o tablu na minut i po pre kraja definitivno je odlučila pobednika. Do sredine 1/4 rivali su se smenjivali u vođstvu a onda dajemo gas i na prvu pauzu odlazimo sa +5. Vanja i Đoko su igrali sami u napadu u tim trenucima a u 2/4 im se pridružio i kapiten vezavši nekoliko poena. Dva puta je Zadar uspevao da izjednači u drugoj deonici a onda, pri rezultatu 34-34, pravimo seriju od 7-0 i više vođstvo nismo ispuštali do kraja. Sredinom 3/4 smo došli i do +14 (64-50) ali ni tada nismo uspeli da ih slomimo pa se neizvesnost nastavila do poslednjeg minuta. Zadrane je ofanzivni skok najviše održavao u igri, par puta su to materijalizovali sa 2+1, da smo bolje zagrađivali naš koš utakmica bi mnogo ranije bila rešena. Treba spomenuti i značajnu ulogu Millera i Mihe u drugom poluvremenu a Obrad je i u ovoj utakmici bio totalno beskoristan. Čaki nije igrao zbog povrede a Tadija, Sani i Pecarski su ceo meč presedeli na klupi. Mnogo bitna pobeda, prva u gostima ali ovaj tim još mora mnogo da radi. Pojačanje pod košem se podrazumeva. Idemo dalje, slede dve utakmice na domaćem terenu. Prva već u sredu kada nam stiže Ritas u Evrokupu. Idemo po prvu evro pobedu. Volim Partizan!


Partizan: Miller 19, Williams-Goss 8, Tadić, Aranitović, Marinković 33, Veličković 9, Tomić, Pecarski, Gavrilović 2, Andrić 10, Stevanović 2, Šalić 21.

4 коментара:

  1. Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but
    after I clicked submit my comment didn't appear. Grrrr...
    well I'm not writing all that over again. Anyways,
    just wanted to say superb blog!

    ОдговориИзбриши
  2. Hi to all, the contents existing at this web site are truly amazing for people experience, well, keep up the good work fellows.

    ОдговориИзбриши
  3. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic
    to be really something which I think I would never understand.
    It seems too complicated and extremely broad for me.
    I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

    ОдговориИзбриши
  4. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you
    so much, However I am going through troubles with your RSS.
    I don't know the reason why I cannot subscribe to it.
    Is there anyone else getting the same RSS issues? Anyone who knows the solution can you kindly respond?
    Thanks!!

    ОдговориИзбриши