субота, 20. октобар 2018.

Krka - Partizan 80-76

Izgubismo...


I sa trećeg gostovanja vraćamo se praznih šaka, ovaj put sa onog gde smo najčešće slavili. Ni umor, ni gust raspored, ni odsustvo Zagora, ne mogu biti alibi za primljenih 80 poena od najneefikasnije ekipe u ligi, od toga u poslednjoj četvrtini čak 30! Mlako smo ušli u meč, kao da smo očekivali da će se domaćin sam pobediti, a oni su to vešto iskoristili da kazne svaku našu lošu odbranu i pokupe skok u napadu posle svakog lošeg postavljanja i građenja koša. Čak ni izlazak Krke iz bonusa posle samo 2 minuta igre nismo uspeli da materijalizujemo. Rezultatska klackalica trajala je tokom cele prve deonice a na veliki odmor smo otišli sa -6. U nastavku smo zaigrali nešto agresivinije, poveli 4 razlike, i činilo se da ćemo nametnuti našu igru i iskontrolisati utakmicu. Ali od toga nije bilo ništa. Nekako smo uspeli da sačuvamo prednost pred poslednju četvrtinu a onda se Krka raspucala, pogodila nekoliko trojki, ponovo preuzela vođstvo koje smo mi bezuspešno jurili do kraja. Vanja je ubacio najviše poena ali opet nije mogao da pogodi ništa spolja. Markus jeste uspeo ali je to upropastio lošom odbranom. A ni ostali se nisu proslavili. Gangula čak nije uspeo ni da postigne koš iz igre. Mali Marko opet nije ulazio, još jedan minus za Čaneta. Umesto da pobedom u Novom Mestu najavimo dve važne utakmice u Pioniru odnosno Areni, i tako ispišemo pozivnicu za navijače da ponovo napune tribine, mi smo sami sebi nabacili pritisak moranja pred ove važne duele i još više pogoršali stvar. Ali šta je, tu je. Vidimo se u utorak na starom mestu. Volim Partizan!


Partizan: Paige 14, Sy 4, Aranitović 6, Marinković 22, Gegić 3, Veličković 4, Pecarski, Gavrilović, Landale 12, Gagić 6, Nikolić 5.

2 коментара:

  1. Hello, for all time i used to check weblog posts here early in the daylight, because i enjoy to gain knowledge of more and more.

    ОдговориИзбриши
  2. I've been a webcam model on and off for 2 years.

    ОдговориИзбриши