понедељак, 7. мај 2018.

FMP - Partizan 87-82

Izgubismo...


Zaslužen poraz, i to sa većom razlikom od naše pobede u Pioniru. Sramna 2/4 u kojo smo dozvolili domaćinu neverovatnu seriju od 20-0 (dvadeset-nula) i ubačenih samo 4 poena. U poslednjoj deonici smo prišli na -4 ali smo opet bili naivni u odbrani i ispustili šansu za totalni preokret. Ali realno, nismo ga ni zaslužili. Bili smo bez rešenja za njihovog centra Odža koji je radio šta je hteo pod našim košem a i totalno su nas nadskakali. Ni šut spolja nas nije služio, Vanja je čak promašivao i otvorene trojke. NWG se probudio u 4/4, Gangula najborbeniji i najefikasniji ali ni on nije mogao bez svojih uobičajenih grešaka, Banđa odigrao najlošije od kada je stigao a ni ostali nisu bili puno bolji. Sani i mali Marko nisu ni ulazili. Jedino za pohvalu su bila slobodna bacanja, promašili smo samo jedno ali u finišu, kada se branila naša pobeda iz prvog dela. Na kraju nas je taj jedini promašaj i koštao pada na drugo mesto. Treći put zaredom smo izgubili u Železniku, to je nedopustivo i za svaku osudu.
Idemo dalje, već za tri dana nam stiže Dynamic u goste, moramo se vratiti na pobednički kolosek. Vidimo se u Pioniru. Volim Partizan!


Partizan: Williams-Goss 18, Vaughn 9, Sy 5, Aranitović, Marinković 9, Veličković 3, Pecarski, Andrić, Čakarević 3, Brimah 8, Gagić 25, Šalić 2.

Нема коментара:

Постави коментар