петак, 10. јун 2016.

Partizan - C.zvezda 65-70

Stigoh iz Pionira. Izgubili jesmo, poraženi nismo...


To je kompletan utisak cele finalne serije u kojoj smo se lavovski borili. Zato i ne čudi što se na kraju pevalo i klicalo igračima i Džiletu kao da je osvojena titula. Bez Cvekle i Mihe, pružen je maksimum a nedostajalo je i malo sreće da u ovu poslednju utakmicu uđemo sa vođstvom. Šteta što ovaj tim i trener nisu bili zajedno od početka. Verovatno bi bila izborena EL i prigrabljen bar jedan pehar od tri za koja smo se borili. Ostaje nada da će neki bitni igrači ostati i da ćemo se ranije skupiti pred početak nove sezone.
Utakmicu smo dobro otvorili, brzo stekli 8 poena prednosti ali nas je poremetilo što je Edo zaradio već 3 lične greške pa je morao vrlo brzo na hlađenje. Da smo bolje izvodili slobodna bacanja verovatno bi na odmor otišli sa prednošću a ne sa 2 poena zaostatka. 3/4 smo odigrali najlošije, predugo bili bez poena i tu je protivnik stekao razliku koja se pokazala kao nedostižna do kraja. Imali smo priliku u samom finišu da preko Vilija priđemo na samo poen ali je promašio trojku. Nismo imali nijednog igrača šuterski raspoloženog i to je bio jedan od glavnih razloga što nismo uspeli da izborimo majstoricu.
To je to za ovu sezonu, čestitke igračima i stručnom štabu kao i navijačima koji su bili uz klub u najtežim trenucima. Volim Partizan!


Partizan: Aranitović 3, Džons 12, Murić 4, Marinković, Veličković 19, Vitkovac 4, Đumić, Magdevski, Milutinović 4, Vilijams 5, Vrabac 1, Vilson 13.

Нема коментара:

Постави коментар