субота, 19. новембар 2016.

Zadar - Partizan 69-76

Pobedismo...
Bravo za ceo tim! Pokazali su momci karakter, stisli redove posle 3 poraza i slavili na tradicionalno nezgodnom terenu za nas. Bilo je i na ovoj utakmici grešaka, previše izgubljenih lopti u prvom poluvremenu, glupih faulova ali kad je trebalo pogađali smo i tako anulirali sve loše stavke. Služio nas je i šut za tri, posebno Birču, Vanju i Mihu ali je Uroš odigrao ključnu ulogu u ovoj pobedi. Tri rampe i vrlo bitni poeni uz faul u finišu utakmice imali su veliki uticaj na ovaj trijumf. Borio se kao lav naš jedini centar večeras, iako nije bio skroz fit zbog problema sa leđima ali to ga nije omelo da odigra najbolju partiju u svetom dresu. Utakmica je bila neizvesna od starta, ekipe su se smenjivale u vođstvu ali niko nije uspeo da napravi veću razliku. Do prednosti na kraju prve i druge četvrtine dolazili smo poenima u poslednjoj sekundi, prvo Baneta a onda i Hača pred veliki odmor. Ranije smo uglavnom mi primali poene u takvim situacijama. I u nastavku rezultatska klackalica ali smo i na kraju 3/4 mi otišli sa pozitivnim rezultatom. Slomili smo ih tek dvadesetak sekundi pre kraja, tačnije Miha svojom drugom trojkom. Bitna pobeda i veliki podstrek za ovaj tim da nastavi da radi još jače. Novi izazov je već za 4 dana i to evropski, gostujemo AEK-u u Atini. Idemo po novu pobedu. Volim Partizan!

Partizan: Robinson 3, Ratkovica 3, Vrabac 5, Marinković 12, Veličković 5, Birčević 15, Koprivica, Andrić 8, Hačer 11, Pot, Karahodžić, Luković 14.

Na kraju utakmice viđen je lep gest Džileta kada je otišao do klupe domaćih i uputio par reči podrške za povređenog Ivana Ramljaka...

Нема коментара:

Постави коментар